Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

3 Επαναληπτικά Μαθηματικά Βιβλία, στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ' Λυκείου, 2021-2022

 Οι Εκδόσεις Τσεκούρα Μαθηματικών βιβλίων, σας παρουσιάζουν ένα σύγχρονο πακέτο

3 Επαναληπτικών Μαθηματικών Βιβλίων,

στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου 2021.

 ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥ ΤΑ ΑΜΕΣΑ! 

για παραγγελίες άμεσα στο τηλέφωνο

των Εκδόσεων μας 

☎️2310 93.94.31 ή κινητό 6938.358.578
Eναλλακτικά
Γράψτε τη παραγγελίας σας στο email
papafi121@yahoo.com
Επώνυμο - Όνομα:..........................................
Διεύθυνση- Τ.Κ.:.............................................

Κινητό:..........................................

Όλοι εμείς οι Μαθηματικοί από την εμπειρία μας, στους μαθητές μας της Γ’ Λυκείου, έχουμε διαπιστώσει ότι οι επιδόσεις των μαθητών μας βελτιώνονται με τις κατάλληλες Επαναλήψεις.

Επίσης τα αποτελέσματα πολλών ερευνών μας έχουν δείξει τα τεράστια οφέλη της επανάληψης στη διαδικασία της μάθησης ειδικά στα Μαθηματικά.

Δεν είναι τυχαίο το αρχαιοελληνικό ρητό που αναφέρει ότι

"η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως".

Ένα σύγχρονο Επαναληπτικό βιβλίο που περιέχει 475 σελ. μόνο Λυμένες Επαναληπτικές Ασκήσεις στον Διαφορικό και στον Ολοκληρωτικό Λογισμό, πάνω σ’ όλη την ύλη των Μαθηματικών της Γ΄ Λυκείου όπως δόθηκε πρόσφατα από το υπουργείο, ιδανικό για τις επαναλήψεις των Μαθητών. Περιέχει 158 λυμένα Θέματα, στο πνεύμα των  Θεμάτων των Πανελλαδικών στα Μαθηματικά τα τελευταία χρόνια, επίσης περιέχει 
200 ασκήσεις Σωστό Λάθος. κόστος 18 ευρώ


Ένα στοχευμένο βιβλίο που περιέχει 177 σελ. ασκήσεις πάνω στην Μελέτη και Χάραξη γραφικής παράστασης, το βιβλίο είναι ιδανικό για επαναλήψεις σε ασκήσεις που αφορούν το 2ο και το 3ο Θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. κόστος 17 ευρώ.

Το βιβλίο «Οι Εξισώσεις, με χρήση Διαφορικού Λογισμού» είναι ένα σύγχρονο στοχευμένο επαναληπτικό βιβλίο που περιέχει 183 σελ. με ασκήσεις πάνω στις εξισώσεις της Γ΄ Λυκείου. Οι Εξισώσεις, με χρήση Διαφορικού Λογισμού, αποτελούν διαχρονικά ένα από τα βασικά υπο-ερωτήματα που εμφανίζονται στα Θέματα των Εξετάσεων στα Μαθηματικά Προσανατολισμού, κάθε χρόνο. Τα τελευταία 20 χρόνια οι θεματοδότες επιλέγουν τουλάχιστον ένα υπο-ερώτημα που αναφέρεται στην επίλυση ή την μελέτη εξισώσεων, με χρήση Διαφορικού Λογισμού.

Σκοπός της συγγραφής αυτής είναι να έχεις μια πλούσια συλλογή ασκήσεων από όλες τις κατηγορίες που αναφέρονται στις εξισώσεις της Γ΄ Λυκείου, με αναλυτικά παραδείγματα ανά κατηγορία.

Στο τέλος του βιβλίου, υπάρχουν πολλές ασκήσεις για προπαίδευση και εξάσκηση, το βιβλίο είναι ιδανικό για ασκήσεις που αφορούν υπο-ερωτήματα του 3ου και του 4ου Θέματος των Πανελλαδικών ΕξετάσεωνΚόστος 17 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου